slotenmaker

Zoekt u een slotenmaker in de buurt?

Klik dan op de knop en surf snel daar de contactgegevens van de dichtstbijzijnde slotenmaker!

Sloten vervangen

Soms is het nodig om snel de sloten te laten vervangen. Het is vervelend als u thuiskomt en u bent de sleutels kwijt, de deur kan niet meer open of er is ingebroken. Waarschuw bij inbraak altijd eerst de politie en daarna de slotenmaker. Ook is het raadzaam om het slot te vervangen wanneer een ex of andere personen ongewenst sleutels van uw woning hebben. Vraag vrijblijvend offertes op of bel direct voor de vakman bij u in de buurt. Een slotenmaker van Keycity geeft u weer een veilig gevoel in huis.

Sloten vervangen: spoedservice

Heeft u direct een slotenmaker nodig? Bel ons telefoonnummer en onze vakman komt binnen een half uur bij u thuis. Wij bieden een 24/7 service, 365 dagen per jaar. Is er geen spoed? Vraag dan vrijblijvend offertes op en kies op uw gemak voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wanneer moet u de sloten vervangen?

Er zijn verschillende redenen om de sloten te vervangen. Het kan gaan om een spoedsituatie, maar ook de keus voor een betere inbraakpreventie of het reguliere onderhoud spelen daarbij een rol. Om te controleren of uw sloten toe zijn aan onderhoud, kunt u eerst zelf slotspray of olie in de cilinder smeren. Probeer ook eens een andere sleutel, zodat u zeker weet dat de oorzaak in het slot zelf ligt. Neem in de volgende situaties contact op met de specialist bij u in de buurt:

  • Inbraak
  • Sleutels kwijt
  • Bij een verhuizing of, indien nodig, bij (echt)scheiding
  • Afgebroken sleutel
  • Versleten, klemmend en stroef slot
  • Advies en aanleg van inbraakpreventie

 

Snelle service

De juiste sluitingen om uw woning weer goed te beveiligen zijn over het algemeen altijd op voorraad. Indien het juiste merk niet voorradig is, krijgt u een noodslot. De slotenmaker komt dan zo spoedig mogelijk terug om deze te vervangen voor nieuwe sloten.

Vraag gratis offertes aan of bel direct

Vraag vrijblijvende offertes op en vergelijk op uw gemak de prijs-kwaliteitverhouding voor de beste slotenmaker bij u in de buurt. Heeft u een spoedsituatie? Bel direct voor de specialist bij u in de buurt.

slotenmaker