Zoekt u met spoed een slotenmaker in Weert? Bel: 088-1155602 voor snelle hulp van Slotenmaker Limburg

slotenmaker

Slotenmaker Weert 
de beste keus

Een inbraak is vervelend. Naast de schade aan uw eigendommen, tast een inbraak sterk uw gevoel van veiligheid aan. Wees inbrekers voor en geef dieven geen kans. Bescherm uw woning tegen gelegenheidsdieven. De slotenmaker uit de regio Weert geeft advies over een veilige woning en zorgt voor het beste hang- en sluitwerk voor een scherpe prijs.

Supersnel en voordelige service

De slotenmaker uit Weert is snel ter plaatse als u hem direct nodig heeft. Zo wordt u nooit meer buitengesloten en kunt u de woning veilig afsluiten. Daarnaast maakt u direct gebruik van de voordelen als u kiest voor een slotenmaker van Keycity:

 • Supersnelle service, 24/7 paraat in Weert
 • Vakkundige en gecertificeerde specialisten
 • Betrouwbaar advies over onder andere inbraakpreventie
 • Voordelige prijzen

Sloten vervangen in Weert

De slotenmaker uit Weert kan uw sloten vervangen als u zichzelf heeft buitengesloten, de sleutels kwijt bent of na een inbraak. Daarnaast moet het hang- en sluitwerk eens in de zoveel tijd vervangen worden vanwege slijtage. Dit is te herkennen doordat het slot stroef wordt. Probeer dan eerst het slot in te vetten met slotspray of olie. Dit hoeft alleen aan de buitenkant, de cilinder hoeft er hiervoor niet uitgehaald te worden. Probeer ook de reservesleutel. Soms is alleen de sleutel versleten en hoeft het slot nog niet vervangen te worden. Blijft het stroef lopen? Bel dan uw slotenmaker uit Weert.

Hang- en sluitwerk voor inbraakpreventie

De meeste inbrekers zijn gelegenheidsdieven. Door te kiezen voor goed hang- en sluitwerk verkleint u de kans op inbraak tot wel 95 procent! De slotenmaker uit Weert geeft advies en kan bij akkoord alle ramen en deuren voorzien van de juiste inbraakpreventie. Inbraakpreventie bestaat uit:

 • SKG-keurmerk hang- en sluitwerk
 • Sloten op alle bereikbare ramen en deuren
 • Meerpuntssloten op deuren
 • Eventueel bijzetsloten voor extra beveiliging
 • Veiligheidsbeslag op ramen en deuren
 • Veiligheidsscharnieren
 • Raamgrendels en raambomen
 • Anti-inbraakstrip en dievenklauwen

Het juiste hang- en sluitwerk zorgt ervoor dat een mogelijke inbreker wel twee tot meer dan vijf minuten vertraagt worden tijdens de inbraakpoging. Voor een inbreker telt iedere seconde als hij niet betrapt wil worden, waardoor de kans groot is dat de gelegenheidsdief uw huis aan zich voorbij laat gaan. Het is hierbij belangrijk om veiligheidsmaatregelen rondom de hele woning te nemen, omdat de beveiliging zo sterk is als de meest toegankelijke opening. Onze slotenmaker uit Weert helpt u hierbij. Neem ook contact op met uw verzekeringsmaatschappij en vraag of u recht heeft op extra korting op de inboedelverzekering. Zo haalt u nog meer voordeel uit uw veilige woning.

Gratis offertes ontvangen

Vraag nu gratis offertes aan voor het betere hang- en sluitwerk voor uw woning. Kies op uw gemak voor de slotenmaker met de beste prijs-kwaliteitverhouding. De slotenmaker komt graag bij u langs om uw situatie goed te bekijken en u persoonlijk advies te geven. Heeft u haast? Bel dan direct met het bovenstaande telefoonnummer en de slotenmaker uit Weert komt meteen bij u langs!

Uw naam *

Uw adres *

Uw postcode*

Uw woonplaats*

Uw Email *

Telefoonnummer*

Uw bericht

Type code over*: captcha